søndag den 7. juli 2013

Solhavens tidligere forstander politianmelder tilsynsmyndigheder

Vi har via indlæg på diverse debat-fora erfaret at tidligere forstander på Solhaven er ude med politi-anmeldelser igen.

Solhavens tidligere forstander går til modangreb

Politiet fik som bekendt hul på bylden sidste år. 20 år med hvad mange vil betegne som mishandling af børn fik en foreløbig ende da politiet sigtede en række personer ansat ved Solhaven.

20 år som blev legitimeret med såkaldte forskningsresultater der får Penkowa's handlinger til at ligne punktumfejl. Benny Lihme - bestyrelsesmedlem i flere af Solhavens holdingselskaber - skrev den ene efter den anden afhandling som blåstemplede volden i forhold til de anbragte børn.

Men sagen slutter desværre ikke her. Befriet for sit arbejde er tidligere forstander Søren Virenfeldt ude i en sand hets imod det fortsatte oplysningsarbejde, som ikke alene omfatter Solhaven, men en hel betændt branche.

Det er her at offentlighedsloven skal stå sin prøve. Kan vi redde landets anbragte børn, hvoraf kun et fåtal kommer ind i voksenlivet med viden om at deres anbringelse har hjulpet dem eller vil jura holde os tilbage?

Se: Kommune politianmeldt igen (TV2 Nord)


Det er bekymrende at hjælp til anbragte børn i den grad modarbejdes af personer indenfor den branche som om nogen skulle være børnenes fortalere.

Kilde:
Solhavens tidligere forstander går til modangreb (Debat-indlæg på borgerdebat.dk)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar