søndag den 21. december 2014

Kommunernes fejlprocenter er alarmerende

Denne gang er det Ringsted kommune som offentliggør helt uacceptable tal for deres sagsbehandling på børne- og ungeområdet. I værste konsekvens kan det betyde at indtil flere børn skulle være blevet hos deres biologiske familie.

Efter Brønderslev sagen har der hersket en nærmest hysterisk tilstand på området hvor alle sagsbehandlere griber til anbringelsesværktøjet næsten før at alternative muligheder er forsøgt.

For Ringsteds borgere lurer truslen om skattestigninger lige om hjørnet som følge af forvaltningens handlinger. Desværre er det ikke et valgemne at sikre at børn kommer til at vokse op hos deres biologiske familier og det som børnene sendes ud til er ofte en fremtid som næsten risikerer at stille dem værre end hvis de ikke havde været anbragt selvom der kunne have været gode grunde til det.

Vi kan kun opfodre oppositionen i Ringsteds byråd til at bruge denne sag politisk så der kan sendes en form for revision ind og ånde de enkelte sagsbehandlere i nakken så de ikke vælger den lette løsning, der er den dyreste.


Kilder:

1 kommentar:

  1. du glemte Esbjerg hvor det er løbet løbesk.

    http://www.denoffentlige.dk/kommuner-tvangsfjerner-flere-boern

    Borgemesteren i esbjerg burde ikke bare nøjes med at true med at fyre hele ledelsen og øvrige socialrådgiver/sagsbehandler i forvaltningen, han burde gøre det!!!

    http://www.dr.dk/Nyheder/Regionale/Esbjerg/2014/06/17/081802.htm

    SvarSlet