fredag den 24. august 2012

Når de pædofile får for meget hjælp - del 1

Verdenen over hører man konstant som religiøse bevægelser som har valgt at skjule overgreb imod børn frem for at gå til myndighederne.

Således kom Canisius-Kolleg Berlin i Berlin i mediernes vold efter at der kom afsløring af mange overgreb som præsterne havde dækket over.

Men vi kan desværre også i Danmark. Frikirken Aalborg Menighedscenter fik kendskab til et overgreb i 2008. Der var ingen som ringende til politiet. Istedet valgte man at lave et forsoningsmøde.

Den nødvendige behandling som et offer for den slags overgreb skal tilbydes fik hun ingen af. Istedet kom hun til at bære denne byrde indtil at hun brød sammen i 2011. Først da kom myndighederne på banen og arresterede gerningspersonen.

Det må bare ikke ske. Det er et misforstået hensyn at tage til pigen og den involverede gerningsperson. Den eneste vej er politianmeldelse og en vej over domstolene. Det er hvad vi skylder vores børn.

Kilde:

1 kommentar:

  1. Enig at man burde have gjort noget - det var der så også nogen, der prøvede tidligt i forløbet, men myndighederne gjorde heller ikke mere...
    http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/474944:Kirke---tro--Kirke-efter-medie-kritik-i-sex-sag--Vi-handlede-alligevel-korrekt

    SvarSlet